domingo, 27 de febrero de 2011

UN DIA A LA NEU

El passat dimecres 23 de febrer, vàrem rebre la visita dels usuaris del centre d'Atenció Diürna Candi Villafañé. En Francesc, en Joan, en Jaume, en fernando, la Txell, l'Octavi ...

Seguint amb la relació establerta entre Institut del Pont de Suert, ASPID i l'Escola d'Esquí Vall de Boí, els alumnes del cicle varen poder continuar ampliant la seva formació a través de l'experiència de compartir una jornada a la neu amb els seus nous "clients".

L'escola d'esquí Vall de boí, va aportar la ma d'obra qualificada. L'Ester, el Txepo i l'Albert, formats específicament en l'ensenyança de l'esquí adaptat varen conduir aquest apartat.








Els alumnes del cicle, van aportar tota l'ACTITUD necessària per a poder esdevenir útils quan no es domina amb excés una activitat tan específica.

La seva pro activitat i implicació, varen donar com a resultat el "bon rotllo" que vàrem viure durant aquell matí de dimecres.

Al final, somriures, alegries, converses i gests còmplices entre tots.



També, un nou compromís. El proper dimecres 9 de març, serem nosaltres els que ens desplaçarem per a seguir col·laborant amb ASPID i per a seguir millorant la nostra formació. Ens han convidat a una jornada multiesportiva, organitzada per la Federació Catalana d'Esports per a persones amb Discapacitat Física conjuntament amb el Centre d'Atenció Diürna Candi Villafañé.

Des de l'Institut del Pont de Suert, volem agraïr la presisposició de la Olga, l'Oscar, la Carol, l'Alba i la Jazmin, per a col·laborar amb nosaltres mitjançant aquest projecte de col·laboració que aviat ens permetrà tornar a trobar-nos, aquesta vegada, a la ciutat de Lleida.


Fins aviat!






























No hay comentarios:

Publicar un comentario