domingo, 15 de enero de 2012

COMENCEN LES PRÀCTIQUES AMB EL DEPARTAMENT DE PISTES

A partir del dilluns 16 de gener de 2012, els alumnes de 2n curs, comencen les seves pràctiques específiques en el Departament de Pistes.
Es tracta de dur a la pràctica un munt de coneixements que hem anat adquirint al llarg de tot aquest temps de formació, que es va iniciar al setembre de 2010.
Tots els alumnes realitzaran 4 jornades complertes com a Písters. Obertura i tancament de pistes, seguretat preventiva, senyalització, balisament, col·locació de xarxes, matalassos de seguretat, intervenció en accidents, etc. sempre acompanyant un Píster professional i mirant d'aportar tot el valor que sigui possible, comencem a posar a prova el nostre coneixement.


En aquest mapa, veiem com es divideix l'estació en diferents zones. Aquestes zones, determinaran els equips de treball del departament de Pistes.

Cada matí, a les 8.20h, el cap de Pistes, fa un briefing sobre totes aquelles tasques que de manera planificada s'han de dur a terme. Evidentment, la planificació es pot veure afectada per l'aparició de situacions no previstes que es donen en el transcurs de la jornada.

Puntualitat, actitud, saber estar i rigor són els nostres principals valors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario