jueves, 16 de febrero de 2012

VISITA A VALLNORD ARINSAL

Avui hem pogut tancar un cercle. El vàrem iniciar a la tardor. Començavem a analitzar el disseny d'un espai a partir d'uns criteris. Aprofundíem en l'anàlisi de dos snowparks, el de Boí Taüll i el de Vallnord Arinsal.



Hi vàrem anar sols, encara amb poca neu, sense shapers, ni màquines, ni remuntadors en marxa, sense turistes, cafeteries obertes...


Vàrem trobar tot un espai on especular, on imaginar com seria aquell snowpark en un futur immediat.








Avui hem visitat l'snowpark de Vallnord Arinsal. L'snowpark que dissenyen, mantenen i dinamitzaen l'equip d'ASP. Ja fa tres temporades que ofereixen el seu "know how" a Vallnord i que, amb el compormís d'uns i altres, han assolit un nivell de qualitat, varietat i innovació digne d'un dels millors parks del sud d'Europa.


El Dani treballava amb una magnífica Pisten Bully, nova i relluent, pulint els darrers detalls de l'esdeveniment d'aquest 18 i 19 de febrer, http://www.nikechosenseries.com/ .


Kickers de 12  fins a 15 m



Hem trobat varies línies de rails i una ferma voluntat d'oferir el millor servei, qualitat, originalitat i seguretat als clients de Vallnord.




L'Oriol Carrasco, un professional, amb experiència contrastada, criteri, i bon riding sobre els esquís (sempre que no en perdi algun), ens ha acompanyat per a explicar-nos el disseny del park, la manera com els agrada treballar, la sinergia Vallnord-ASP i tot allò que ens pugués interessar.

Un autèntic privilegi. Explicacions clares, carregades d'experiència i amb la passió d'aquell que gaudeix fent el que més li agrada.

Una nova experiència i seguim acumulant formació.

Un cercle que es tanca i suficient contingut com perquè ara, els alumnes del cicle, puguin decidir si és aquesta l'especialització que els pot atraure dintre del sector en el que s'estan formant.

Que tingueu una gran temporada, molta sort amb els esdeveniments i energia per a seguir transformant el vostre park!

Gràcies Vallnord!


1 comentario: