lunes, 28 de enero de 2013

FAMILY WINTER CHALLENGE 1ª PROVA DE LA LLIGA 2013

Els alumnes de 2n de neu ja han preparat i dut a terme un dels primers esdeveniments esportius a la neu d'aquesta TEMPORADA 12-13.
Després de formar-nos en el MUNTATGE I DINAMITZACIÓ de curses alpines, el primer test de veritat ha estat dut a terme amb eficàcia.
La formació la vàrem fer sota la direcció del Responsable d'Activitats de BTR, Jorge Barbero, al qual agraïm la seva feina. Els entrenadors de l'Escola de BTR i del GER, també varen aportar continguts referents a normes de marcatge en funció de la disciplina, coneixement del material i pràctica per a posar i retirar portes. Durant el dia vàrem posar xarxes, muntar cronòmetre, arribada, plantar pals i córrer dintre d'un circuit d'eslalom. En acabar, recollir i cap a casa.

briefing inicial
ja estem tancant la pista
anem avançant feina a bon ritme
ens expliquen com es marca una cursa i el material a utilitzar
és hora de marcar l'eslalom
27 de gener, la primera prova del Family Winter Challenge, lliga esportiva  a BTR, va ser nostra. Sota la coordinació del Responsable d'Activitats, els alumnes varen realitzar tot el procés per al muntatge i execució d'una cursa.

Delimitar la pista, col·locar casetes de sortida, portillons, marcar el traçat, preparar llistes de sortida i dinamitzar un ESLALOM PARAL·LEL a la pista de Vaques.

3,2,1...ACCIÓ!

L'estadi feia goig

hi havia avituallaments per a tothom

Es varen succeïr Fases Classificatòries i Fases Finals.

bon nivell d'esquí i curses renyides
nervis mentre esperàvem els emparellaments de les fases finals
Més de 150 persones han passat per aquesta primera cursa i la feina duta a terme per part de l'equip d'alumnes ha estat excel·lent. Bona actitud, d'aportacions constants, pro activitat, bona comunicació amb els clients. Aquest és el camí, com hem dit més d'una vegada APTITUD x ACTITUD = ÉXIT !

Felicitats!

No hay comentarios:

Publicar un comentario