lunes, 6 de mayo de 2013

CONDUCCIÓ DE GRUPS A CAVALL

Ja hem començat la  formació de CONDUCCIÓ DE GRUPS A CAVALL.
Els alumnes de 2n curs, acaben els seus estudis realitzant una formació intensiva, durant tres setmanes, a la Hípica de Nacha, a l'Aragó, a 80 km del Pont de Suert.

                                                                                       http://www.nachaeventing.com/ és una Hípica ubicada en un bonic indret. Ideal per a la concentració dels alumnes, la meditació i per a dur a terme tota activitat relacionada amb el cavall.


Conèixer els cavalls i les rutines que requereixen la seva cura, és matèria fonamental per a poder treballar amb ells. No podem oblidar que es tracta d'un ésser viu gran i bondadós, amb el que es pot arribar a constituir un autèntic binomi.


Si no sabem com actuen, com reaccionen als estímuls externs, què mengen, quines cures diàries requereixen, difícilment podrem ser capaços de conduir-los i encara menys, de conduir tot un grup.




Aprendre a muntar a cavall, és l'altre gran objectiu d'aquesta formació.


A la Hípica de Nacha no trobarem cavalls que "van en fila tot sols, seguint al primer del grup".
El perfil dels seus animals és molt més esportiu. Animals desperts, dinàmics, grans... posen a prova la nostra destresa per a cavalcar i exigeixen una bona condició física i capacitat de concentració per a aprendre la tècnica.



Dos formadors qualificats, la Natàlia i el David, amb molta experiència i formació Britànica, imparteixen les classes teòriques i pràctiques. Els examens es duen a terme a la mateixa hípica i durant les tres setmanes no hi ha massa temps per a desconnectar. Tot plegat, una immersió total en el fascinant món del cavall.





Ens veiem a la muntanya!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario