miércoles, 1 de mayo de 2013

EL CFGM DE NEU A LA FIRA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL I TREBALL DE LLEIDA


Del 25 al 27 d'abril de 2013 vàrem estar a la Fira d'FP de LLeida per a donar a conèixer el nostre cicle formatiu.


Una bona oportunitat per a poder parlar amb alumnes que estan a la ESO, o que estan realitzant d'altres cicles formatius. Per compartir coneixement i experiències amb professionals del sector, amb companys i companyes professors i professores d'altres centres.



Hem pogut explicar el que fem i ens hem donat a conèixer. La nostra especialitat dintre de les famílies de les Activitats Físicoesportives al Medi Natural encara no és massa popular i assistir a aquesta mena d'actes és una bona oportunitat per a poder sortir de la Ribagorça i, en aquest cas, arribar a tota la província de Lleida.

                          

El divendres 26 d'abril vàrem fer una presentació del CFGM de Neu en una de les sales habilitades de la fira i des del primer instant, es va estar emetent el Documental "Una formació diferent en un context laboral diferent", editat per 3w.patxanet.com per a donar a conèixer el cicle. La TV que teníem al stand mostrava aquest treball realitzat des del mes de setembre fins a finals de març de 2013.



Va ser un plaer compartir espai amb els tècnics i professors del Ins Joan Oró de Lleida, del Ins de Pobla de Segur, del Ins de Sort i del Centre de Capacitació Agrària del Pallars.

El proper any, esperem poder tornar a ser a la fira donant a conèixer la nostra tasca.

Si ens voleu trobar, serem al Pirineu!!







No hay comentarios:

Publicar un comentario