martes, 25 de octubre de 2016

LA MINI MÉS SOSTENIBLE. EN PARLEM AMB ELS MÉS PETITS

Seguim amb la idea de promoure hàbits vinculats a la sostenibilitat i per això, hem visitat els nens i nenes de l'Escola Ribagorçana.


Una comissió del #cicledeneu ha preparat un taller per compartir una estona amb els alumnes de l'escola veïna. Hem volgut contribuir a que creixin amb compromís i respecte pel medi ambient i ens ha fet molt contents, veure com aquesta és una ESCOLA VERDA i com nens i famílies, tenen interioritzats un seguit d'hàbits molt interessants.



El taller ha consistit en visualitzar un vídeo realitzat pels alumnes de Neu i tot seguit, reflexionar sobre les 4 Rs a través d'una presentació amb Power Point.








Que xulo ha estat poder parlar amb els nens i nenes de l'escola, comunicar-nos amb ells i intentar transmetre'ls algunes idees i fer-los reflexionar. Una fantàstica experiència!!

P3 i P4, un grup molt viu i molt curiós on quasi tots han dit que vindran a LA MINI16!!!!

Hem estat amb la classe de P3, P4, P5 i 2n i ens hem fet una foto amb cada grup. Serà un molt bon record per a tots.

Amb els de 2n, les converses han estat força interessants. Déu ni do el que ens han explicat!!

P3 i P4, els més petits. Amb ells ha començat el dia, tota una lliçó per a nosaltres

P5, en saben molt de reciclatge!!!
Estem en molt bones mans. Si aquest és el futur que ens espera, és força esperançador. Pel que fa a la consciència verda hi estan molt implicats, suposem que en això, mestres i famílies en són responsables així que, felicitats per la part que us pertoca!!!!

Ens veiem a LA MINI16 el dissabte 29 d'octubre!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario