martes, 18 de octubre de 2016

LA MINI16, UN PETIT GRAN ESDEVENIMENT

La Miniolimpíada torna a El Pont de Suert un any més, i ja en són 41. Ho fa amb les seves proves, el Velonfanga’t, la Velocitat i el Duatló.


Aquest any trobarem estacions noves al Velonfanga’t i trams de muntanya al Duatló. Modificacions pensades perquè la canalla s’ho passi encara millor.

 
Nou tram del Duatló de 5è i 6è
Nou tram del Duatló de 5è, 6è, 3r i 4t
El ConsellEsportiu de l'Alta Ribagorça i els alumnes de 2n del Cicle de Neu, organitzem aquest esdeveniment. La col·laboració de l’Ajuntament del Pont de Suert és fonamental, a més de la Diputació de Lleida i altres col·laboradors que aporten valor a La Mini.


Els alumnes del Cicle, treballem en el desenvolupament de La Mini i ens organitzem amb departaments, com si fóssim una empresa. Hem creat els equips, Jurídic, d'Sponsoring, Tècnic, de Comunicació i Logística.

Cada dpt. desenvolupa unes tasques, que s’han d'anar presentant cada setmana. El Tècnic, per exemple, organitza tot el que té a veure ambles proves; les seves característiques, la localització, la durada, el reglament, etc. El Jurídic, s'encarrega d’aplicar i tenir en compte les lleis que regulen l’organització d’un esdeveniment esportiu. El de Comunicació informa a la gent mitjançant diferents canals. Xarxes socials, vídeos, xerrades... El Dept. d'Sponsoring, s'encarrega d'aconseguir col·laboradors que aportin valor a la Mini i la facin possible. Es tracta de suport econòmic i logístic. L’últim departament, el de Logística, s'encarrega d'inventariar tot el material necessari, localitzar els proveïdors, la manera com arriben a nosaltres i com retornen al seu origen. De tenir-ho tot en el lloc i en el moment adequat.

Alumnes del Cicle de Neu, conduint la seva propia classe.
Estem treballant de valent, per a que un any més, és pugui gaudir de La Mini. Perquè la gent de la Ribagorça i la procedent d’altres comarques del Pirineu, s’ho passin d’allò més bé. La Mini, creix any rere any i això ens motiva i ens planteja un repte, doncs a més d’organitzar esport, el que volem és fomentar els valors que ofereix la pràctica esportiva, promoure hàbits per a tenir una vida sana i conscienciar sobre la importància del reciclatge.


Des de fa 2 anys, La Mini és un Esdeveniment Sostenible, fomenta la pràctica del reciclatge i genera activitats de conscienciació en els més joves. Quan La Mini acaba, tot queda tal i com havia estat abans, no provoca cap impacte mediambiental i aporta un petit gra de sorra en la sensibilització dels organitzadors, voluntaris i petits esportistes.


 Salut i Esport!!!!!!























No hay comentarios:

Publicar un comentario