jueves, 28 de noviembre de 2013

TENIM UNA BONA CONDICIÓ FÍSICA PER FER FRONT A LA TEMPORADA DE NEU?

Hem tingut prop de 3 mesos per a millorar la nostra Condició Física. Hem estudiat com es comporta l'organisme quan realitza activitat física i hem conegut les bases teòriques a partir de les quals programar entrenaments.

L'assignatura de Conducció de Grups amb Bicicleta de Muntanya i la de Conducció de Grups per Senders de Muntanya, ens ofereix l'oportunitat, no tan sols de conèixer el nostre entorn, sinó de realitzar esport de manera continuada i poder millorar la nostra condició física.

Treballar a 2000-2500m d'alçada, sabem que és dur. Manca d'oxigen, climatologia més extrema i component físic de les tasques que durem a terme són els condicionants que fan necessària una bona Condició Física.

Hem realitzat el 2n Test del quilómetre a classe de Fonaments. 7 alumnes han corregut el km per sota dels 4 minuts. En Genís Comella, ha pulveritzat l'anterior récord amb un temps de 2 minuts 53 segons.
La resta, es troben entre els 4 i els 4 minuts 30 segons. No està malament.



Bona feina. Esperem que tingueu una fantàstica temporada de neu, la primera on passareu de ser turistes, a ser treballadors.Molta sort.


No hay comentarios:

Publicar un comentario