domingo, 30 de enero de 2011

CIRCUIT AUDI ALEVINS

La millor manera d'iniciar un nou contingut és a través de l'experiència. Aquest cicle formatiu, el seu disseny i la seva ubicació, ens ofereix aquest excel·lent context.


Ampliem la cultura de neu dels nostres alumnes coneixent i vivint una de les activitats esportives més importants que es desenvolupen a les estacions de muntanya. La competició alpina, el màxim rendiment de l'esquí dintre d'un traçat tècnic o de velocitat, un dels màxims exponents d'aquest esport.
VIDEO: SG Herman Maier

Aquest dissabte 29 de gener, s'ha celebrat a Boí Taüll un eslalom gegant (GS) del circuit d'Alevins de la FCEH i els alumnes de 1r curs, han col·laborat en la preparació de la pista per a aquest esdeveniment.
En Ferran, un entrenador amb molta experiència, ens ha volgut transmetre part del seu coneixement.
El material, la seva utilització, la normativa de competició, les característiques que diferencien cada prova alpina (SL, GS, SG, DH).
Tot aquesta informació, iniciada a l'aula i continuada sobre la neu, ens ha acostat una mica més a la cultura de la neu i a les activitats que es desenvolupen dintre de les estacions de muntanya durant la temporada d'hivern.



Tornarem a col·laborar en el proper esdeveniment i, de ben segur, que aquest primer aprenentatge, ens servirà per a treballar de manera eficient i amb tota la qualitat que un bon equip pot aportar.

Gràcies a tots els que heu col·laborat en la nostra formació!

No hay comentarios:

Publicar un comentario