domingo, 23 de enero de 2011

SNOWPARKS I BOARDERCROSS


Aquesta assignatura ens ha mostrat com s'organitza un esdeveniment esportiu. Hem dissenyat, organitzat i executat la Mini Olimpíada del Pont de Suert, amb la col·laboració de la "gent del Consell Esportiu". Més de 300 nens i nenes varen gaudir de l'activitat.



A la tardor, hem començat un estudi comparatiu de tres snowparks diferents: Arinsal, Boí Taüll i Cerler.

Hem vist com es pot treballar el terreny per estalviar despesa en producció de neu. Hem vist quina és la millor orientació, alçada i d'altres recursos per a assegurar importants quantitats de neu per a la seva producció.










Aviat treballarem per a la celebració del BTR freeXperience Contest, esdeveniment de freestyle que es celebra a Boí Taüll el 26 i 27 de febrer.

Durant l'hivern, visitarem els tres snowparks estudiatsi conmprovarem el rendiment que en fan els seus diferents equips de shapers.

El darrer treball que estem realitzant, és l'estudi del espai anomenat Boardercross. Com es construeix. Quines són les mesures necessàries per a poder organitzar esdeveniments FIS. Quins elements el componen i com s'han de sortejar. El Campionat del Món d'Snowboard de La Molina, ens ha ofert la possibilitat de viure un esdeveniment del màxim nivell i poder viure el Boardercross en directe.


Seguirem informant de les activitats que realitzem en aquesta assignatura, doncs encara ens queden uns quants esdeveniments per treballar!

No hay comentarios:

Publicar un comentario